enda

Dennis Virkler

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The wolfman 2010 Klip U/Spillefilm
The Guardian 2006 Klip U/Spillefilm
The fog 2005 Klip U/Spillefilm
The Chronicles of Riddick 2004 Klip U/Spillefilm
Daredevil 2003 Klip U/Spillefilm
Kold hævn 2002 Klip U/Spillefilm
Rocky & Bullwinkle på eventyr 2000 Klip U/Spillefilm
A perfect murder - et perfekt mord 1998 Klip U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Klip U/Spillefilm
Batman Forever 1995 Klip U/Spillefilm
Flygtningen 1993 Klip U/Spillefilm
Freejack 1992 Klip U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Klip U/Spillefilm
Nobody's fool 1986 Klip U/Spillefilm
Hold på skat og briller 1985 Klip U/Spillefilm
Mord i Gorky Park 1983 Klip U/Spillefilm
Vi flyver endnu højere 1982 Klip U/Spillefilm
Feber i blodet 1982 Klip U/Spillefilm
Sharkys team 1981 Klip U/Spillefilm
Langt nede, højt oppe 1981 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.