enda

Denniz Göl Bertelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fædre og sønner 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
Gina Jaqueline – Midt i en drøm 2018 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Lille danser 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Weltschmerz 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Min far forfra 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Mit blødende hjerte 2011 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.