enda

Denys Coop

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Operation Rosebud 1974 Foto U/Spillefilm
Kvæleren fra Rillington Place 1970 Foto U/Spillefilm
Bunny Lake savnes 1965 Foto U/Spillefilm
For konge og fædreland 1964 Foto U/Spillefilm
Livets pris 1963 Foto U/Spillefilm
Billy Løgneren 1963 Foto U/Spillefilm
En slags kærlighed 1962 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.