enda

Diane Keaton

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Book Club 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Ruth & Alex 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Det er aldrig for sent 2014 Leah U/Spillefilm
The Big Wedding 2013 Ellie U/Spillefilm
Woody Allen: A documentary - Manhattan, movies & me 2012 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Because I said so 2007 Daphne U/Spillefilm
The family Stone 2005 Sybil Stone U/Spillefilm
Når du mindst venter det - Something's Gotta Give 2003 Erica Barry U/Spillefilm
Hanging Up 2000 Instruktion, Georgia U/Spillefilm
The Other Sister 1999 Elizabeth Tate U/Spillefilm
Ekskonernes klub 1996 Annie MacDuggan Paradise U/Spillefilm
Marvin's Room 1996 Bessie U/Spillefilm
Små & store helte 1995 Instruktion U/Spillefilm
Manhattan mord mysteriet 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Running Mates 1992 Medvirkende Tv-film
Brudens far 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather Part III 1990 Medvirkende U/Spillefilm
En god mor 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Heaven 1987 Instruktion U/Dokumentarfilm
Hvem sendte storken? 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det slemme hjerte 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Iscenesat 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Ansigt til ansigt 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Manhattan 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Hvor er Mr. Goodbar? 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og Annie 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed og død 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg vil, jeg vil... her og nu 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather II 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og fremtiden 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og Bogart 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.