enda

Diane Kruger

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Disorder 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Host 2013 The Seeker U/Spillefilm
Unknown identity 2011 Gina U/Spillefilm
Alt for hende 2010 Lisa U/Spillefilm
Mr. Nobody 2010 Anna U/Spillefilm
Farvel Bafana 2007 Gloria Gregory U/Spillefilm
National treasure: Book of secrets 2007 Abigail Chase U/Spillefilm
En dag uden krig 2005 Anna Sörensen U/Spillefilm
National treasure 2004 Abigail Chase U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.