enda

Diane Lane

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Paris må vente 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Secret Man 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Cinema Verite 2011 Pat Loud Tv-film
Untraceable 2008 Jennifer Marsh U/Spillefilm
Killshot 2008 Carmen Colson U/Spillefilm
Hollywoodland 2006 Toni Mannix U/Spillefilm
Et hus i Toscana 2003 Frances U/Spillefilm
Unfaithful 2002 Constance 'Con' Sumner U/Spillefilm
The Perfect Storm 2000 Potter, Christina U/Spillefilm
Mord i det hvide hus 1997 Nina Chance U/Spillefilm
Jack 1996 Karen Powell U/Spillefilm
Sidste træk 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Farlige fantasier 1987 Medvirkende U/Spillefilm
The big town 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Streets of Fire 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Cotton Club 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Motorcykeldrengen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Første Kys 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.