enda

Dick Bush

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hjælp, jeg er en kvinde 1991 Foto U/Spillefilm
Natty Gann 1985 Foto U/Spillefilm
Den lyserøde panter ser rødt 1983 Foto U/Spillefilm
Victor - Victoria 1982 Foto U/Spillefilm
På sporet af den lyserøde panter 1982 Foto U/Spillefilm
Frygtens pris 1977 Foto U/Spillefilm
Culloden 1965 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.