enda

Dietrich Lohmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Deep Impact 1998 Foto U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Foto U/Spillefilm
I nattens mørke 1994 Foto U/Spillefilm
Sidste træk 1992 Foto U/Spillefilm
Vagabonder 1983 Foto U/Spillefilm
Tyskland i efteråret 1978 Foto U/Dokumentarfilm
Sagen Vera Romeyke 1976 Foto U/Spillefilm
Winifred Wagner und die Geschichte des Hauses Wahnfried von 1914-1975 1975 Foto
Effi Briest 1974 Foto, Fotograf U/Spillefilm
Vildtets veje 1973 Foto Tv-film
Frugthandlerens fire årstider 1971 Foto U/Spillefilm
Pestens guder 1970 Foto U/Spillefilm
Den amerikanske soldat 1970 Foto U/Spillefilm
Oprøret i Niklashausen 1970 Foto Tv-film
Rio das mortes 1970 Foto Tv-film
Katzelmacher 1969 Foto U/Spillefilm
Kærligheden er koldere end døden 1969 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.