enda

Dino De Laurentiis

(1919 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hannibal Rising 2007 Produktion U/Spillefilm
Den røde drage 2002 Produktion U/Spillefilm
Hannibal 2001 Produktion U/Spillefilm
U-571 2000 Produktion U/Spillefilm
Breakdown - det kunne ske for dig 1997 Producer U/Spillefilm
Klædt af til mord 1992 Producer U/Spillefilm
Desperate Hours 1990 Producer U/Spillefilm
Chinatown bløder 1985 Producer U/Spillefilm
Ragtime 1981 Producent U/Spillefilm
Jens Lyn 1980 Produktion U/Spillefilm
Slangens æg 1977 Producer U/Spillefilm
Crazy Joe 1973 Produktion U/Spillefilm
Waterloo 1970 Produktion U/Spillefilm
Slaget om Anzio 1968 Produktion U/Spillefilm
Den fremmede 1967 Produktion U/Spillefilm
Bibelen - i begyndelsen 1966 Produktion U/Spillefilm
Den pukkelryggede fra Rom 1960 Produktion U/Spillefilm
Storm over østen 1958 Produktion U/Spillefilm
Gadepigen Cabiria 1957 Produktion U/Spillefilm
Krig og fred 1956 Produktion U/Spillefilm
Galante eventyr 1955 Produktion U/Spillefilm
La strada 1954 Produktion U/Spillefilm
Attila the Hun 1954 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.