enda

Dino Risi

(1916 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Duften af kvinde 1974 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fræk weekend 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Lykken er en varm præst 1971 Instruktion U/Spillefilm
L' ombrellone 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg en Playboy 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Milano uden mirakler 1946 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.