enda

Dirk Bogarde

(1921 – 1999)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Daddy Nostalgi 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Broen ved Arnhem 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Den desperate mand 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Providence 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Grønt lys for drab 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Natportieren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Spionkrigen 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Døden i Venedig 1971 Medvirkende U/Spillefilm
De lange knives nat 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Ulykkesnatten 1967 Medvirkende U/Spillefilm
For konge og fædreland 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Snylteren 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Fangelejrens helvede 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Ofret 1961 Medvirkende U/Spillefilm
To byer 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Vinden kan ikke læse 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Nat over Kreta 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Lille doktor, hvad nu? 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Jaget 1952 Chris Lloyd U/Spillefilm
Smuglerprinsessen 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Kvartet 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.