enda

Ditte Restorff

(1937 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dyden går amok 1966 Produktionsleder DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Produktion DK/Spillefilm
Når enden er go' 1964 Instruktørassistent DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Prinsesse for en dag 1962 Klip DK/Spillefilm
Ikke som os andre 1960 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Scripter DK/Spillefilm
Ballade på Bullerborg 1959 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.