enda

D.J. Caruso

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
xXx: Return of Xander Cage 2017 Instruktion U/Spillefilm
I Am Number Four 2011 Instruktion U/Spillefilm
Eagle Eye 2008 Instruktion U/Spillefilm
Disturbia 2007 Instruktion U/Spillefilm
For the Money 2005 Instruktion U/Spillefilm
Taking Lives 2004 Instruktion U/Spillefilm
The Salton Sea 2002 Instruktion U/Spillefilm
Black Cat Run 1997 Instruktion U/Spillefilm
Drop Zone 1994 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.