enda

Djarn Kargin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den fremmede 2015 Komponist DK/Kort fiktion
Efter Vinter 2015 Komponist DK/Kort fiktion
All cats are grey 2013 Musik DK/Kort fiktion
Der er en der skal dø 2013 Musik DK/Kort fiktion
Dirt 2013 Komponist DK/Kort fiktion
Natten 2013 Komponist DK/Kort fiktion
The angelmaker 2012 Musik DK/Kort fiktion
Ladyboy 2011 Transaction DK/Kort fiktion
Langt fra Las Vegas 2001 Wulffs lillebror Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.