enda

Doane Gregory

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Warcraft: The Beginning 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Den store venlige kæmpe 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
If I Stay 2014 Stills U/Spillefilm
Words and Pictures 2013 Stills U/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Stills U/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.