enda

Dominic Watkins

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Snow White and the Huntsman 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Green Zone 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alpha Dog 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
National treasure: Book of secrets 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
United 93 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bad Boys II 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.