enda

Dominique Sanda

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Une chambre en ville 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Højt spil i Cabo Blanco 1979 Medvirkende U/Spillefilm
1900 (2. del) 1976 Ada Fiastri Paulhan U/Spillefilm
Steppeulven 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Den forbudte have 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Barnebruden 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.