enda

Don Bluth

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landet for længe siden 2007 Instruktion
Titan A.E. 2000 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Bartok den mægtige 1999 Instruktion
Anastasia 1997 Instruktion U/Spillefilm
Pingvinen og strandstenen 1995 Instruktion U/Spillefilm
Tommelise 1994 Instruktion U/Spillefilm
Landet for længe siden 1988 Instruktion, Produktionsdesign, Producer U/Spillefilm
Rejsen til Amerika 1986 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Fru Brisbys hemmelige verden 1982 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.