enda

Don Carmody

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pompeji 2014 Producer U/Spillefilm
The Mortal Instruments: Dæmonernes By 2013 Producer U/Spillefilm
Resident Evil: Retribution 2012 Producer U/Spillefilm
Resident evil: Afterlife 2010 Producer U/Spillefilm
Silent Hill 2006 Produktion U/Spillefilm
Resident evil: Apocalypse 2004 Produktion U/Spillefilm
Johnny Mnemonic - kureren 1995 Producer U/Spillefilm
Rumjægeren - eventyr i den forbudte zone 1983 Producer U/Spillefilm
Varme drenge 2 - dagen derpå 1983 Producer U/Spillefilm
Av, for en go' fidus 1981 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.