enda

Don Cheadle

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miles Ahead 2015 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Lt. Col. James 'Rhodey' Rhodes U/Spillefilm
Brooklyn's Finest 2009 Tango U/Spillefilm
Hotel Rwanda 2004 Paul Rusesabagina U/Spillefilm
Attentat på Nixon 2004 Bonny Simmnos U/Spillefilm
Crash 2004 Graham Walters, Produktion U/Spillefilm
Family Man 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Traffic 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Hamburger Hill 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Køreskolen 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.