enda

Don Davis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Matrix reloaded 2003 Musik U/Spillefilm
Matrix Revolutions 2003 Musik U/Spillefilm
Jurassic Park III 2001 Musik U/Spillefilm
Behind Enemy Lines 2001 Musik U/Spillefilm
AntiTrust 2001 Musik U/Spillefilm
Ondskabens hus 1999 Musik U/Spillefilm
The Matrix 1999 Musik U/Spillefilm
Bound 1996 Musik U/Spillefilm
When a man loves a woman 1994 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.