enda

Don Johnson

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyldig 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Født igår 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Harley Davidson and the Marlboro Man 1991 Marlboro U/Spillefilm
Hot spot 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Enmandspatruljen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Firefox 1982 Lyd U/Spillefilm
A boy and his dog 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Harrad-eksperimentet 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.