enda

Don Peterman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Grinchen - julen er stjålet 2000 Foto U/Spillefilm
Store Joe Young 1998 Foto U/Spillefilm
Men in Black 1997 Foto U/Spillefilm
Get Shorty 1995 Foto U/Spillefilm
Næsten voksen 1988 Foto U/Spillefilm
Koks i kølerhjelmen 1986 Foto U/Spillefilm
Rejsen tilbage til Jorden 1986 Foto U/Spillefilm
Cocoon 1985 Foto U/Spillefilm
Fuld fart over feltet 1985 Foto U/Spillefilm
Det bedste forsvar 1984 Foto U/Spillefilm
Det 11. bud 1984 Foto U/Spillefilm
Splash 1984 Foto U/Spillefilm
Flashdance 1983 Foto U/Spillefilm
Lægevagten 1982 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.