enda

Don Roos

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Other Woman 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Marley & me 2009 Manus U/Spillefilm
Happy Endings 2005 Instruktion
Bounce 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Manus U/Spillefilm
Enlig pige søger 1992 Manus U/Spillefilm
Love field 1992 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.