enda

Donald E. Thorin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Shaft 2000 Foto U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Foto U/Spillefilm
Ace Ventura - når naturen kalder 1995 Foto U/Spillefilm
Nothing to lose 1995 Foto U/Spillefilm
Kugler, krudt og bleer 1993 Foto U/Spillefilm
En duft af kvinde 1992 Foto U/Spillefilm
Brændende kærlighed 1991 Foto U/Spillefilm
Karate mig her - karate mig der! 1990 Foto U/Spillefilm
Bag lås og slå 1989 Foto U/Spillefilm
Troop Beverly Hill$ 1989 Foto U/Spillefilm
Tango & Cash 1989 Foto U/Spillefilm
En skrue løs i Beverly Hills 1987 Foto U/Spillefilm
Golden child 1986 Foto U/Spillefilm
Wildcats 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.