enda

Donald Graham Burt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
It Might Get Loud 2010 Produktionsdesign U/Dokumentarfilm
The social network 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Benjamin Buttons forunderlige liv 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Zodiac 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
White Oleander - Hvid nerie 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvor lykken er 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Donnie Brasco 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dangerous minds 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Klub held og glæde 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.