enda

Donald M. McAlpine

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ender's Game 2013 Foto U/Spillefilm
X-Men origins: Wolverine 2009 Foto U/Spillefilm
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet 2005 Foto U/Spillefilm
Anger Management 2003 Foto U/Spillefilm
Peter Pan 2003 Foto U/Spillefilm
Time Machine 2002 Foto U/Spillefilm
Moulin Rouge! 2001 Foto U/Spillefilm
Stepmom 1998 Foto U/Spillefilm
The Edge - rivalerne 1997 Foto U/Spillefilm
William Shakespeare's Romeo & Juliet 1996 Foto U/Spillefilm
Ni måneder 1995 Foto U/Spillefilm
Dødens karteller 1994 Foto U/Spillefilm
Mrs. Doubtfire 1993 Foto U/Spillefilm
Manden uden ansigt 1993 Foto U/Spillefilm
Medicine Man 1992 Foto U/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Foto U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Foto U/Spillefilm
Hele den pukkelryggede familie 1989 Foto U/Spillefilm
Brevet til Iris 1989 Foto U/Spillefilm
Moon over Parador 1988 Foto U/Spillefilm
Predator - jagten er begyndt 1987 Foto U/Spillefilm
Helt på spanden i Beverly Hills 1986 Foto U/Spillefilm
En russer i New York 1984 Foto U/Spillefilm
Ikke et ondt ord om Harry 1984 Foto U/Spillefilm
Storm 1982 Foto U/Spillefilm
Min brilliante karriere 1979 Foto U/Spillefilm
Fandens til krig 1979 Foto U/Spillefilm
Ingen roser uden torne 1977 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.