enda

Donald M. Morgan

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Carrie 2 1999 Foto U/Spillefilm
Starman 1984 Foto U/Spillefilm
Christine 1983 Foto U/Spillefilm
Kvajpanderne 1982 Foto U/Spillefilm
Brugte biler 1980 Foto U/Spillefilm
Elvis 1979 Foto U/Spillefilm
I wanna hold your hand 1978 Foto U/Spillefilm
En bid af kagen 1977 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.