enda

Donald Ogden Stewart

(1894 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dødens karteller 1994 Manus U/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Manus U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Manus U/Spillefilm
Dødssport 1978 Manus U/Spillefilm
Terror bag lukkede døre 1976 Manus U/Spillefilm
Kærlighed og død 1975 Manus U/Spillefilm
Gennemtræk i paradis 1946 Manus U/Spillefilm
Natten før Brylluppet 1940 Manus U/Spillefilm
To mennesker gør sig fri 1938 Manus U/Spillefilm
Afsted til Hollywood 1933 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.