enda

Donald Pleasance

(1919 - 1995)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farligt brændpunkt 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Intet nyt fra Vestfronten 1979 Medvirkende Tv-film
Maskernes nat 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Gigant kuppet 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Hollywood Cowboy 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Henry VIII og hans seks koner 1972 Medvirkende U/Spillefilm
THX 1138 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Soldier Blue 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Du lever kun to gange 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Blind vej 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Den mærkelige gæst 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Kvindemorderen Dr. Crippen 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.