enda

Donald Pleasence

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dødens flod 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Nulpunktet 1987 Medvirkende U/Spillefilm
I en kælder sort som kul 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Double Target 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Alene i mørket 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Maskernes nat 2 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på yankee-guldet 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Stemplet for altid 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens sikre bytte 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.