enda

Donald Siegel

(1912 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klædt af til skindet 1982 Instruktion U/Spillefilm
Er du med på et bræk 1980 Instruktion U/Spillefilm
Flugten fra Alcatraz 1979 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Seksløberen, som blev tavs 1976 Instruktion U/Spillefilm
Dobbeltjagt 1974 Instruktion U/Spillefilm
Charley Varrick 1973 Instruktion U/Spillefilm
Dirty Harry 1971 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Een mand - syv kvinder 1971 Instruktion U/Spillefilm
Han kom - han så - han skød 1969 Instruktion U/Spillefilm
Coogan's Bluff 1968 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Den hængte mand 1964 Instruktion Tv-film
Flammende stjerne 1960 Instruktion U/Spillefilm
Afgrundens hemmelighed 1959 Instruktion U/Spillefilm
Læderjakkerne 1956 Instruktion U/Spillefilm
De stjålne kroppe 1955 Instruktion U/Spillefilm
Oprør i blok 11 1954 Instruktion U/Spillefilm
Hitler lever 1945 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.