enda
Person

Donald Sutherland

(1935 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Vores livs ferie 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Forsaken 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Best Offer 2013 Medvirkende U/Spillefilm
The Hunger Games: Catching Fire 2013 President Snow U/Spillefilm
The Eagle 2011 Uncle Aquila U/Spillefilm
Final Fantasy 2001 Stemme U/Spillefilm
Uprising 2001 Adam Czerniakow Tv-film
Space Cowboys 2000 Jerry O''Neill U/Spillefilm
Virus 1999 Captain Robert Everton U/Spillefilm
Instinct 1999 Dr. Ben Hillard U/Spillefilm
Fallen 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Shadow Conspiracy 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Afsløring 1994 Medvirkende U/Spillefilm
En usikker anklage 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Flan Kittredge U/Spillefilm
En tør hvid årstid 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Bag lås og slå 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tjernobyl efteråret 1987 Engelsk version DK/Dokumentarfilm
Oviri 1986 Paul Gauguin DK/Spillefilm
Vi vandt Amerika 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Forsinket alibi 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Max Dugan gør livet lettere 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Nålens øje 1981 Medvirkende U/Spillefilm
En ganske almindelig familie 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Bjørneøen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det første store togrøveri 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Fellinis Casanova 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Medvirkende U/Spillefilm
To spøjse spioner 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Diamantpigen 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Indian Killer 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Fræk som fanden 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Rødt chok 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Klute 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kellys helte 1970 Medvirkende U/Spillefilm
M.A.S.H 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Hamlet at Elsinore 1964 Fortinbras Tv-film