enda

Donn Cambern

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Glimmer Man 1996 Klip U/Spillefilm
Der er noget i luften 1991 Klip U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Klip U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Klip U/Spillefilm
Bigfoot og familien Henderson 1987 Klip U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Klip U/Spillefilm
Nu går den vilde skattejagt 1984 Klip U/Spillefilm
Storm 1982 Klip U/Spillefilm
Far på færde 1981 Klip U/Spillefilm
Excalibur - Kongernes sværd 1981 Klip U/Spillefilm
Willie og Phil 1980 Klip U/Spillefilm
Kapløb med tiden 1979 Klip U/Spillefilm
En afgang med knald i 1978 Klip U/Spillefilm
Alex og vildkatten 1976 Klip U/Spillefilm
Hindenburg 1975 Klip U/Spillefilm
Fræk som fanden 1973 Klip U/Spillefilm
Orlov til midnat 1973 Klip U/Spillefilm
Ud, sagde min kone 1973 Klip U/Spillefilm
Sømmet i bund 1971 Klip U/Spillefilm
Easy Rider 1969 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.