enda

Doris Day

(1922 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Balladen om Josie 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Sig det med mink 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Mareridt 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der vidste for meget 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Calamity Jane - Vestens Vildkat 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Ung mand med trompet 1950 Medvirkende U/Spillefilm
It's a Great Feeling 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.