enda

Doug Kraner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Godsend 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Enough 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Just Visiting 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
I still know what you did last summer 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Miraklet på Manhattan 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alene i byen 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mr. Wonderful 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det skjulte ansigt 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
I seng med fjenden 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pokkers til krøltop 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nattens engle 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nicky & Gino 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.