enda

Doug Liman

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Chaos Walking 2021 Instruktion U/Spillefilm
American Made 2017 Instruktion U/Spillefilm
Edge of Tomorrow 2014 Instruktion U/Spillefilm
Fair Game 2010 Instruktion, Foto, Producer U/Spillefilm
Jumper 2008 Instruktion U/Spillefilm
Mr. and Mrs. Smith 2005 Instruktion U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Go 1999 Instruktion U/Spillefilm
Swingers 1996 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.