enda

Douglas Milsome

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Standing in the shadows of Motown 2002 Foto U/Dokumentarfilm
Highlander: Endgame 2000 Foto U/Spillefilm
Klædt af til mord 1992 Foto U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Foto U/Spillefilm
Teen Agent 1991 Foto U/Spillefilm
Robin Hood: den fredløse 1991 Foto U/Spillefilm
Desperate Hours 1990 Foto U/Spillefilm
Krigsdjævelen 1988 Foto U/Spillefilm
Venner for livet 1988 Foto U/Spillefilm
Full Metal Jacket 1987 Foto U/Spillefilm
Yentl 1983 Fotograf, 2. unit U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.