enda

Douglas Sirk

(1897 – 1987)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lad andre kun dømme 1959 Instruktion U/Spillefilm
September intermezzo 1957 Instruktion U/Spillefilm
Dårskabens timer 1956 Instruktion U/Spillefilm
Sig aldrig farvel 1956 Instruktion U/Spillefilm
Med kærlighedens ret 1955 Instruktion U/Spillefilm
Den store læge 1954 Instruktion U/Spillefilm
Has Anybody Seen My Gal 1952 Instruktion U/Spillefilm
Shockproof 1949 Instruktion U/Spillefilm
Før det dages 1948 Instruktion U/Spillefilm
Unge piger forsvinder i London 1947 Instruktion U/Spillefilm
Summer Storm 1944 Instruktion U/Spillefilm
Hitler's Madman 1943 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.