enda

Douglas Slocombe

(1913 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Indiana Jones og det sidste korstog 1989 Foto U/Spillefilm
Vandskræk 1985 Foto U/Spillefilm
Indiana Jones og templets forbandelse 1984 Foto U/Spillefilm
Never say never again 1983 Foto U/Spillefilm
Piraterne fra Penzance 1982 Foto U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Foto U/Spillefilm
Han, hun og svigermor 1979 Foto U/Spillefilm
Julia 1977 Foto U/Spillefilm
Hedda Gabler 1975 Foto U/Spillefilm
Rollerball 1975 Foto U/Spillefilm
Mord i Marseille 1974 Foto U/Spillefilm
Den store Gatsby 1974 Foto U/Spillefilm
Jesus Christ Superstar 1973 Foto U/Spillefilm
Løve ved vintertide 1968 Foto U/Spillefilm
Spionen der kom ned fra skyerne 1967 Foto U/Spillefilm
Vampyrernes nat 1966 Foto U/Spillefilm
Snylteren 1963 Foto U/Spillefilm
Vinkelværelset 1963 Foto U/Spillefilm
Unge er vi alle 1961 Foto U/Spillefilm
Den tossede biograf 1957 Foto U/Spillefilm
Mandy 1952 Foto U/Spillefilm
Manden i det hvide suit 1951 Foto U/Spillefilm
Masser af guld 1951 Foto U/Spillefilm
Syv små synder 1949 Foto U/Spillefilm
Kærlighed og kaarde 1948 Foto U/Spillefilm
Fem drenge på sporet 1947 Foto U/Spillefilm
Never Give Up 1946 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.