enda

Drew Barrymore

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miss You Already 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Savner dig allerede 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Going the distance 2010 Erin U/Spillefilm
Everybody's Fine 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Han er bare ikke vild med dig 2009 Mary U/Spillefilm
Et sikkert hit 2007 Sophie Fisher U/Spillefilm
Peter Pedal 2006 Maggie U/Spillefilm
50 first dates 2004 Lucy Whitmore U/Spillefilm
Charlie's Angels - uden hæmninger 2003 Dylan Sanders, Producer U/Spillefilm
Confessions of a Dangerous Mind 2002 Penny U/Spillefilm
Riding in Cars with Boys - drengene i mit liv 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Charlie's Angels 2000 Dylan Sanders, Producer U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Akima i originalversion U/Spillefilm
Never Been Kissed 1999 Josie Geller U/Spillefilm
For evigt 1998 Danielle U/Spillefilm
The wedding singer 1998 Julia Sullivan U/Spillefilm
Scream 1996 Casey U/Spillefilm
Alle siger I love you 1996 Skylar U/Spillefilm
Mad love 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Firestarter 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Forældre - nej tak! 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.