enda

Per Dreyer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far 2012 Instruktion, Manuskript, Klipper DK/Kort fiktion
Mellem lys og skygge 1996 Klip DK/Eksperimentalfilm
De skrå brædder 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Den lange rejse 1994 Foto DK/Kort fiktion
Hør nu synger stjernerne 1993 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hvordan vi fik vores naboer 1993 Foto DK/Kort fiktion
Hotel Russia 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Traveller's Tale 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Nat og dag - et moderne eventyr 1992 Foto DK/Kort fiktion
Perfect World 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
En afgrund af frihed 1989 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Lokalstation 107,8 Mhz 1988 Klip DK/Kort fiktion
Missionen 1987 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.