enda

Dudley Moore

(1935 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Crazy People 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Julemanden i knibe 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det bedste forsvar 1984 Medvirkende U/Spillefilm
En kone for meget 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Læge i løbetid 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Min kone er utrolig 1983 Medvirkende U/Spillefilm
I morgen er det for sent 1982 Musik, Medvirkende U/Spillefilm
Arthur - skidefuld og på rulleskøjter 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Du milde Moses 1980 Medvirkende U/Spillefilm
"10" 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Hvad med os to? 1968 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.