enda

Dudley Nichols

(1895 – 1960)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fra Cheyenne til Bonanza 1960 Manus U/Spillefilm
Prins Valiant 1955 Manus U/Spillefilm
Sorg klæder Elektra 1947 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Magten og æren 1947 Manus U/Spillefilm
Den lange rejse hjem 1945 Manus U/Spillefilm
Hvem ringer klokkerne for? 1943 Manus U/Spillefilm
Diligencen 1939 Manus U/Spillefilm
Han, hun og leoparden 1938 Manus U/Spillefilm
Orkanen 1938 Manus U/Spillefilm
Forræder 1935 Manus U/Spillefilm
Til sidste mand 1934 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.