enda

Duncan Henderson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Oblivion 2013 Producer U/Spillefilm
Battleship 2012 Producer U/Spillefilm
The Way Back 2010 Producer U/Spillefilm
Poseidon 2006 Produktion U/Spillefilm
Master and Commander - Til verdens ende 2003 Produktion U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Instruktørassistent U/Spillefilm
Det var tider 1982 Instruktørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.