enda

D.W. Griffith

(1875 – 1948)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
True heart Susie 1919 Instruktion U/Spillefilm
Knækkede liljer 1919 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Intolerance 1916 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
En Nations Fødsel 1915 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The lonedale operator 1911 Instruktion U/Spillefilm
A Summer Idyl 1910 Instruktion U/Spillefilm
Aftenklokkerne 1910 Instruktion U/Kort fiktion
The Twisted Trail 1910 Instruktion U/Spillefilm
En fælde for Santa Claus 1909 Instruktion, Manus U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.