enda

Dylan Tichenor

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lawless 2012 Klip U/Spillefilm
Zero Dark Thirty 2012 Klip U/Spillefilm
The Town 2010 Klip U/Spillefilm
Doubt 2009 Klip U/Spillefilm
Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford 2007 Klip U/Spillefilm
There will be blood 2007 Klip U/Spillefilm
Brokeback Mountain 2005 Klip U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Klip U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Klip U/Spillefilm
Magnolia 1999 Klip U/Spillefilm
Hurlyburly 1998 Klip U/Spillefilm
Boogie nights 1997 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.