enda

E.B. Clucher

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den, der ler sidst - ler bedst 1987 Instruktion U/Spillefilm
Angreb! er det bedste forsvar 1984 Instruktion U/Spillefilm
Cement i armen 1983 Instruktion U/Spillefilm
Skøre basser ved fronten 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pas på! politiet kommer 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Man of the East 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Trinity - djævelsens højre hånd 1970 Instruktion U/Spillefilm
De kalder mig Trinity 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.