enda

Ebba With

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Christian 1989 Bestjålen dame DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Generalens tante DK/Spillefilm
Den hemmelige skuffe 1979 Medvirkende Tv-film
Fængslende feriedage 1978 Dame på banegårdsplads DK/Spillefilm
Matador 1978 Prinsessen Tv-serie
Nyt legetøj 1977 Ullas mor DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Gæst hos Kerstins mor DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Dame hos vagthavende Tv-serie
Familien Gyldenkål 1975 Kontorchef DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Medvirkende DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Violas mor DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Oversygeplejerske DK/Spillefilm
Ankomst indtil videre 1967 Købmand Tv-film
Mig og min lillebror 1967 Fru Holms massøse DK/Spillefilm
Utro 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Krista 1965 Velklædt dame Tv-film
Jeg - en kvinde 1965 Oversygeplejerske DK/Spillefilm
Hold da helt ferie 1965 Præstefrue DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 1. dame DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Ansat hos Jens Møller DK/Spillefilm
En inspektør ringer på 1961 Medvirkende Tv-film
De 22 år 1956 Medvirkende Tv-film
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Shakespeare og Kronborg 1950 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Lejlighed til leje 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
My Name is Petersen 1947 Sonja Mikkelsen, Henningsens assistent DK/Spillefilm
Røverne fra Rold 1947 Adelsdame, der bliver bestjålet DK/Spillefilm
Man elsker kun een Gang 1945 Fru Holgersen DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Frøken Krause, Skous klinikdame DK/Spillefilm
Biskoppen 1944 Fru de Finesen, kammerjunkerinde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.