enda

Ebba Amfeldt

(1906 – 1974)

Skuespillerinde. Født 21/12 1906, død 1/6 1974.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
På'en igen Amalie 1973 Dame på gaden DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Rengøringsdame DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Ældre dame DK/Spillefilm
Til lykke Hansen 1971 Kunde Tv-film
Hovedjægerne 1971 Damen i parken DK/Spillefilm
Fru Mimi 1969 Medvirkende Tv-film
Farvel Thomas 1968 Fru Olsen Tv-film
Olsen-banden 1968 Ekspedient i bladkiosk DK/Spillefilm
Hold da helt ferie 1965 Fru Kærbo DK/Spillefilm
Biedermann og brandstifterne 1965 Medvirkende Tv-film
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Fru Kærgaard DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 En dame DK/Spillefilm
Skyggen af en helt 1963 Mrs. Gibson Tv-film
Vi har det jo dejligt 1963 Fjerkræelsker DK/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 En servitrice DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Lille dame i toiletkø DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Kristensens kone DK/Spillefilm
Drømmen om det hvide slot 1962 Fru Madsen DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Fru Nielsen DK/Spillefilm
Eventyr på Mallorca 1961 Jørgensens kone DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Hjælpsom kone DK/Spillefilm
Landsbylægen 1961 Fru Nudvigsen DK/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1960 Medvirkende Tv-film
Eventyrrejsen 1960 Jørgensens kone DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Paw 1959 Landbetjentens kone DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Afholdskvinde DK/Spillefilm
Over alle grænser 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Den skårede krukke 1958 Medvirkende Tv-film
Den pantsatte bondedrang 1958 Medvirkende Tv-film
Hvem er De? 1956 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Mod og mandshjerte 1955 Fru Løve, Haralds mor DK/Spillefilm
Sukceskomponisten 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Vores lille by 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Ruths mor DK/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 En "moder" DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.